dimarts, 18 de setembre de 2018

2 hores de resistència en BTT d'Avià 2018

Un any més, el CLUB CICLISTA AVIÀ COP DE PEDAL i l'AJUNTAMENT D'AVIÀ, tornem a organitzar pel proper dissabte 27 d'octubre de 2018 les 2 hores de resistència en BTT d'Avià.

La prova transcorrerà en un circuit tancat d'uns 3.000 metres aproximadament, situat a la zona esportiva d'Avià, en el qual els ciclistes podran participar en equips de 2 persones i hauràn de donar voltes en aquest fins a completar les 2 hores.

Hi podreu participar en equips formats per parelles masculines, femenines o mixtes, i repartirem trofeus i productes dels col·laboradors. Les categories participants són; local, master 50, master 40, masculí, femení, mixte, sub23.

A les 3 de la tarda s'obrirà el circuit per fer el reconeixement i a les 4 de la tarda s'iniciarà la cursa. A les 6 de la tarda, un cop acabada la prova, hi haurà l'entrega de premis a la mateixa zona poliesportiva d'Avià.

Podeu fer les inscripcions on-line fins el dijous 25 d'octubre de 2018 al nostre bloc www.copdepedal.cat o presencials al mateix dia de la cursa a partir de les 14:00.

El preu de la inscripció és molt econòmic, 40€ per equip + 5€ d'assegurança per cada participant no federat. Cada participant tindrà obsequis.

Us hi esperem!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Quin dia s´obriran les inscripcion?

Jordi Prieto ha dit...

Hola companys, Hi han opcio d participacio en solitari?