dilluns, 4 de setembre de 2017

2 hores de resistència en BTT d'Avià 2017

Un any més, el CLUB CICLISTA AVIÀ COP DE PEDAL i l'AJUNTAMENT D'ÀVIA, tornem a organitzar pel proper dissabte 28 d'octubre de 2017 les 2 hores de resistència en BTT d'Avià.

La prova transcorrerà en un circuit tancat d'uns 3.000 metres aproximadament, situat a la zona esportiva d'Avià, en el qual els ciclistes podran participar en equips de 2 persones i hauran de donar voltes en aquest fins a completar les 2 hores.

Hi podeu participar en equips formats per parelles masculines, femenines o mixtes, i repartirem trofeus i productes dels col·laboradors. Les categories participants són: local, master 50, master 40, masculí, femení, mixte, sub 23.

A les 3 de la tarda s'obrirà el circuit per fer el reconeixement i a les 4 de la tarda s'iniciarà la cursa. A les 6 de la tarda, un cop acabada la prova, hi haurà l'entrega de premis a la mateixa zona poliesportiva d'Avià.

Podeu fer les inscripcions on-line fins el dijous 26 d'octubre de 2017 al nostre bloc www.copdepedal.cat o presencials al mateix dia de la cursa a partir de les 14:00

El preu de la inscripció és molt econòmic, 40€ per equip + 5€ d'assegurança per cada participant no federat. Cada participant tindrà obsequis.

Us hi esperem.