dijous, 29 de setembre de 2016

Les 2 hores de resistència en BTT d'Avià 2016

Data: Dissabte 22 d'octubre de 2016
Lloc: Aparcament de l'Ateneu d'Avià
Inici de la proba: 16:00h
Inscripcions: Presencials fins el dijous 20 d'octubre i on-line fins el divendres 21 d'octubre de 2016.
Nombre màxim d'equips: 60.
Obsequis: Record per a tots els participants.
Sorteig de material: Es sortejaran productes de la terra i material ciclista entre els participants.


Presentació de la cursa
Un any més el CLUB CICLISTA AVIÀ COP DE PEDAL i l'AJUNTAMENT D'AVIÀ, tornem a organitzar pel proper dissabte 22 d'octubre de 2016 les 2 hores de resistència en BTT d'Avià.

La prova transcorrerà en un circuit tancat d'uns 3.000 metres aproximadament, situat al centre del municipi d'Avià, en el qual els ciclistes podran participar en equips de 2 persones i hauran de donar voltes en aquest fins a completar les 2 hores.

Hi podeu participar en equips formats per parelles masculines, femenines o mixtes, i repartirem trofeus i productes dels col-laboradors entre els primers classificats.

A les 3 de la tarda s'obrirà el circuit per fer el reconeixement i a les 4 de la tarda s'iniciarà la cursa. A les 6 de tarda, un cop acabada la prova, hi haurà l'entrega de premis a la mateixa zona de boxes de l'aparcament de l'Ateneu d'Avià.

Podeu fer les inscripcions on-line fins el divendres 21 d'ocubre de 2016 al nostre bloc www.copdepedal.cat o presencials fins el dijous 20 d'octubre a BICIXTREM, BICIS GRANDIA i MOTOS I BICIS PEP RIBERA.

El preu de la inscripció és molt econòmic, 40€ per equip + 5€ d'assegurança per cada participant no federat.

Us hi esperem.