diumenge, 10 d’agost de 2014

Reglament - 2h. BTT Avià 2014

1. Les 2 Hores de Resistència en Btt d’AVIÀ, es tracta d’una cursa de mountain-bike en circuit tancat. 

2. Es poden formar equips d’1 fins a 2 corredors/es de qualsevol categoria i a partir de 14 anys ( sempre que aportin autorització dels pares ) que correran per relleus. Mai podran estar els dos corredors alhora dins el circuit, en aquest cas, l'equip infractor seria sancionat excloent-lo de la competició o rebaixant-li a la meitat el nombre de voltes completat fins aleshores. 

3. Cada corredor/a competirà amb la seva pròpia bicicleta. 

4. El control de voltes de cada equip es farà manualment. 

5. La sortida la farà un únic component de cada equip i serà tipus Le Mans, es donarà la sortida a les 16:00 h.per odre d'inscripció. 

6. A les 18:00 h. es tancarà el control de pas tot i que serà valida la volta dels equips que restin completant el circuit. 6. És obligatori l’ús del casc. 

7. S'entregarà un dorsal per cada corredor que haurà de col•locar al frontal de la seva bicicleta i un testimoni el qual se n’entregarà un per equip que haurà de portar al braç o canell esquerra el corredor que estigui competint dins el circuit. El relleu es realitzarà dintre del seu box. 

8. En cas de retirada d’un equip o comunicarà als organitzadors de la prova. 

9. Durant la cursa s’ha de respectar a l’adversari. Es recomana demanar pas en els avançaments uns metres abans. Si us demanen pas respecteu-l’ho. 

10. L’organització es reserva el dret de modificar el circuit si es presenten situacions insalvables. També es pot suspendre la cursa per anomalies meteorològiques o d’altres situacions d’extrema urgència. Igualment tots els imprevistos seran resolts pels membres de l’organització. 

11. Qualsevol membre de l’organització pot sancionar les conductes antiesportives dels participants amb la desqualificació de l’equip. Durant la cursa es realitzarà un estricte control, qualsevol anomalia observada serà penalitzada. Detallem algunes de les anomalies mes importants, però no exclouen altres que es puguin produir: 
>> Retallar algun tram del circuit. 
>> No fer cas de les indicacions de l’organització.
>> Canviar de bicicleta a mitja cursa.
>> Accions antiesportives vers altres corredors.
>> No portar el casc mentre s’està voltant.
>> No portar el dorsal i/o el braçalet-testimoni en el braç. 

12. A la sortida de la zona de boxes, es controlarà expressament l’ús del casc i el braçalet testimoni, parant els corredors que no compleixin amb la present normativa, al segon avís es desqualificarà l’equip. 

13. L’organització quedarà lliurada de tota responsabilitat davant de qualsevol accident ( tant personal com mecànic ) dels participants, entenent que hauran de ser coberts per ells mateixos.

14. Per sol fet de participar s’entén que s’accepta tot aquests reglament.

15. Així mateix els participants renuncien explícitament amb la inscripció, a reclamar qualsevol indemnització o compensació econòmica en cas d’accident en la seva participació. 

16. Qualsevol cas no contemplat en algun punt serà avaluat per la comissió organitzadora de l’esdeveniment. 

17. Per a participar cal estar Federat, el que no disposi d’assegurança, se l’hi farà una per un dia, per un import de 8 €. 

18. Es considera equip local, quan els dos components resideixen al municipi d'Avià o son socis del club organitzador. " Avià Cop de Pedal ".

19. Els premis no seran acumulatius, en cas d'optar a més d'un premi, només s'entregarà el de més valor.

20. Es prohibeix la circulació de persones per la zona de boxes.21. Els equips fotmats per parelles mixtes, els corredors hauran de donar el mateix nombre de voltes al circuit.
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Segundos y terceros de las categorias no tienen premios??