dimarts, 21 de gener de 2014

VII Cop de Pedal - La pedalada popular d'Avià

Data: Diumenge 23 de març de 2014
Lloc: Antic camp de futbol d'Avià
Hora sortida: 9:00h
Rutes: 2 rutes a escollir, recorregut llarg 50,4kms. i recorregut curt 33,6kms.
Avituallaments: 3 durant la ruta i esmorzar popular a l'arribada
Records: Cada participant s'obsequiarà amb un record de la pedalada.
Sortejos: A l'arribada se sortejaran productes cedits pels nostres col·laboradors.
PRESENTACIÓ DE LA PEDALADA
La pedalada d'Avià torna als seus inicis, i aquest any serà la més populars de les seves set edicions. Us esperen un munt de propostes noves que només pretenen fer-vos-ho més facil per tal que encara gaudiu més pedalant a Avià.
Dins dels canvis, trobareu que hi ha tres períodes d'inscripció, veureu que si us inscriviu abans del 1 de març, la inscripció sera 8€ més econòmica que el dia de la cursa. A part de les inscripcions on-line, també hem afegit tres punts d'inscripcions anticipades presencials, Bicixtrem i Bicis Grandia de Berga i  Motos i Bicis Pep Ribera de Gironella.
Com cada any, també hi trobareu dos recorreguts, tots dos assequibles per a la gran majoria. El curt, de 33,6kms. amb pendents suaus, i el llarg, de 50,4kms. amb pendents moderades i un recorregut més tècnic que el de la curta. Tot i així, es manté l'essència de totes les edicions, una gran part dels recorreguts passaran per corriols, i sempre estareu envoltats de la gran bellesa natural que us ofereix el Berguedà.
A l'arribada, com ja és tradicional, hi trobareu l'esmorzar, aquesta edició amb la carn acabada de coure a la brasa, podent escollir entre quatre tipus d'entrepà diferents. La cuinera també ens ha dit que treballarà una mica més i ens farà un acompanyament per tal que l'entrepà no es trobi tant sol.
L'espai de la sortida i l'arribada de la pedalada acollirà també, com en les últimes edicions, la pedalada infantil, amb un nou servei de bar. Els acompanyants hi podreu esmorzar amb un bon entrepà i beguda per només 5€.
Us esperem per gaudir de la nova pedalada d'Avià