dimecres, 25 de setembre de 2013

Les 2 hores de resistència en btt d'Avià 2013Un any més el CLUB CICLISTA AVIÀ COP DE PEDAL i l'AJUNTAMENT D'AVIÀ, tornen a organitzar pel proper dissabte 26 d'octubre de 2013 les 2 hores de resistència en BTT d'Avià.

Les 2 hores de resistència en BTT d'Avià transcorrerà en un circuit tancat d'uns 3.000 metres aproximadament, situat al centre del municipi d'Avià, en el qual els ciclistes podran participar en equips de 2 persones i hauran de donar voltes en aquest fins a completar les 2 hores.

Hi haurà 3 categories, parelles masculines, parelles femenines i parelles mixtes, i es repartiran 500€ entre el primers classificats.

A les 3 de la tarda s'obrirà el circuit per fer el reconeixement i a les 4 de la tarda s'iniciarà la cursa. A les 6 de tarda, un cop acabada la prova, hi haurà l'entrega de premis a la mateixa zona de boxes de l'aparcament de l'Ateneu d'Avià.

Podeu fer les inscripcions mitjançant l'enllaç del nostre bloc www.copdepedal.cat  >>Realitzar inscripció<< el qual us adreçarà a la plataforma d'inscripcions.cat i podreu omplir el formulari per equips.

El preu de la inscripció és molt econòmic, 32€ per equip + 8€ d'assegurança per cada participant no federat.

L'organització esperem poder igualar el número màxim permés de 60 inscrits.