dilluns, 28 de gener de 2013

Crònica de la ruta del 27 de gener de 2013

Avui em fet una sortida de pur btt, el sherpa tenia una ruta des de feia molt de tems al cap i avui l'hem feta amb el 80% de corriols, 5% d’asfalt i 15% de pista (aprox.) de uns 48km.
Hem sortit i arribat per els corriols d'Avià, sortint del Tossal cap el carrer de baix i fer el corriol fins a Casa en Camp, Casanova del Prat, seguidament cap a darrere el Serrat Roig i sortint a Graugès, tirem direcció cal Gris i a 500 mts abans agafem un corriol a l’esquerre i no el deixem fins a Cal Rosal, agafem direcció el Montsent i de seguida trenquem a la dreta per sortir a la carretera d’Olvan, arribem a Minoves i agafem el corriol de la riera fins a tornar a sortir a la carretera d’Olvan. Ens enfilem a la muntanya de ferreres i voltant-la baixem fina a Olvan que ens espera un bon esmorzar. Seguidament anem direcció el circuit de motocros i fins a Gironella fem pista, tornem a agafar la ruta de les colònies fins a Viladomiu nou, desprès trenquem a la dreta i corriols fins el càmping de Gironella, continuem amb corriol fins el cruse de Barbats, allà ens partim amb els que ja feien tard i estaven cansats, amb els quins volíem mes canya. 
Els que quedàvem agafem corriol fins a sobre Gironella i continuem seguint la rasa fins el Collet, Vilamarí, el Roc Tou i fins les roques de codina, desprès hem baixat fins a cal Faneques i em passat per el pont de la resistència fins a dalt a cal Salvans i finalment a l’Ateneu que ens esperava unes bones cerveses ben merescudes. 
A tot això cal afegir-hi la satisfacció del sherpa J.R que amb quasi sense entrenament ha aconseguit finalitzar-la tota al complert.