diumenge, 20 de gener de 2013

Crònica de la ruta del 20 de gener de 2013

El temps que va fer ahir ha fet que avui a les 8 del matí només fóssim 4 els components de la sortida, el Lluc, el Pep Barcons, el Gabriel i l´Estanis. Decidim sortir pel mig del poble i ens dirigim cap a Casancamp.

Passem per la Casa Nova del Prat i d´allà fins a Graugés. Passem per Carbonells i Montorcí cap al Lladó d´Obiols I Obiols. Seguidament arribem a prop de Ballús I baixem cap a trobar el riu a l´Ametlla de Casserres i Gironella, tot seguint una part del traçat de la ruta de les Colònies.

Quan arribem a l´alçada del Guixaró ens desviem de la ruta de les Colònies per la banda esquerra del riu i ens enfilem per les carenes d'aquell costat. El nostre objectiu és arribar a Puig-Reig on celebren la diada de la “ Corrida “.Hi arribem, no sense abans haver-nos enfangat una miqueta.Allà fem un bon esmorzar, acompanyat d´un bon vi i un bon formatge ( ens hem de cuidar per lo que ve després !!!! )


 Un cop esmorzats un dels membres del grup es queda a la festa a Puig-Reig i els altres tres continuem direcció a Cal Marçal. Allà comencem la pujada que ens porta molt a prop de Fonollet, a les roques de la Madrona, fem uns quants corriols de pujada ( una mica relliscosos ), passem cap a Cal Genic i els porto a fer una descoberta, la Bauma de les Set Portes, on es pot contemplar com vivien temps abans algunes famílies a sota d´una gran roca. Encara se´n conserva un forn.

Seguim el camí ral que va de Sant Joan de Montdarm fins a Montclar durant bastant tros . Passem pel costat de cal Fàbrega, per Cruallops , per Cal Primal i per Canudes. Després de quedar enganxats i clavats alguna vegada arribem a Les Forques. Allà decidim que per avui ja hem tingut prou fang i agafem la carretera fins al trencall dels Fontirons.D´allà anem cap al Castell de l´Espunyola, Can Font i cap a l´Hostal del Gran Nom.Ja només ens queda enllaçar amb la carretera principal i arribar fins a Avià. En total 55 quilòmetres i un bon entrenament.

Fins a la propera companys !!!

Uns altres han anat a Prats a " La Ferestec ", a correr, ja no se sap qui marca el ritme aquí. Terreny una mica enfangat però una bona matinal pels nostres tres Cop de Pedal. David, Pau i PepI per acabar d'omplir el matí també hem tingut un participant - Cesc -. Duatlo d'Odena, amb el retorn a la competició després d'un temps lesionat, bones sensacions i anar agafant ritme de cursa.


Darrera de tota una crack ¡¡¡¡


Salut i pedals

1 comentari:

JAI ha dit...

Ei companys!! ja era hora de llegir algunes de les vostres cróniques, us feu de rogar, vinga a continuar pedalant, una abraçada i bon any de pedals.