dijous, 6 de desembre de 2012

PEDALADA PER LA MARATÓ DE TV3

Com no pot ser d'una altra manera,el Club Avià Cop de Pedal, també col·laborarem a la Marató de TV3 del dia 16 de desembre del 2012.

Dintre del programa organitzat per l'Ajuntament d'Avià i les associacions d'Avià, col·laborarem amb molts altres clubs ciclistes de la comarca, fent una marxa des de cada poble fins a Berga.

Ens trobarem a les 10 del matí a la plaça Ateneu, a on podrem comprar els tikets que ens permetran col·laborar amb totes les activitats que es faran a Avià, també es podrà; Coca i xocolata desfeta.  El preu del tiket es de 5 €.

Una vegada esmorzats, sortirem tots amb les bicis, pel camí Ral cap a Berga a la plaça Viladomat, a on sobre les 12 h, ens trobarem amb tots els altres ciclistes de la comarca que hauran vingut des de cada poble.

Un cop allà ens farem una foto de grup i donarem una volta per Berga d'aproximadament 5 km, apta per a tothom, en acabar la volta ens oferiran una mica d'esmorzar, i podrem tornar cadascún cap a casa.

La ruta que farem per anar a Berga es apta per a tothom, ja que es aproximadament de 3 km, pel camí Ral, cap a la Valldan i d'allà cap a la plaça Viladomat.

Per tant esteu tots convidats a col·laborar amb la Marató i vindre a pedalar amb nosaltres, els menors d'edat hauran d'anar acompanyats dels pares.

Salut i pedals.