dijous, 27 de desembre de 2012

LLICÈNCIES, PROVA ESFORÇ, EQUIPACIONS

Bones Festes a tots.

RENOVACIÓ  LLICÈNCIES

Estem apunt de començar un nou any, i caldrà que qui vulgui renovar les llicències de ciclisme, sol·licitar-ho.

Us recordem que es va passar un correu a cada soci, per a fer la renovació de la quota de soci, que es imprescindible per a poder-se federar.   preu 12 €.

Us adjuntem enllaç a on trobareu els preus per federar-se, i el document que cal que ompliu, imprimiu i el signeu, llavors cal que el feu arribar a la botiga del Presi.  ( Pintures Pep i Lluc ).

Els que vareu fer la revisió metge l'any passat, serveix la mateixa per aquest any 2013, per poder renovar la llicència federativa.

documents llicència

Com sempre i com a club us recomanem que tothom que practiqui ciclisme estigui federat, per així estar cobert en cas d'accident i la posterior recuperació. A la vegada que si participeu en competicions o pedalades populars, evitareu tindre de contractar l'assegurança per un dia.


PROVA ESFORÇ.

S'ha programat al igual que l'any passat, per a qui vulgui fer-se una prova d'esforç, el dia 11 de gener a Avià, ja que es desplaça un equip tècnic per a poder-ho realitzar al nostra poble.

Teniu tota la info en el següent enllaç:

PROVA ESFORÇ

Es urgent que confirmeu si us interessa fer la prova i l'horari mes adequat, per a poder tancar el llistat.


EQUIPACIONS

Qui vulgui demanar roba d'hivern o d'estiu, estem preparant reposició de roba, feu saber que voleu i talles, es tanca la comanda aquesta setmana, per tant qui necessiti peces de roba que ens ho faci saber.


Per a totes les comunicacions podeu fer-ho al mail:   copdepedal@hotmail.com


Esperem en el 2013 poder seguir pedalant tots junts.   ¡¡¡¡