dimecres, 29 de febrer de 2012

V Cop de Pedal

RECORDEU QUE LA NIT DE DISSABTE A DIUMENGE HI HA CANVI HORARI.


A les 2 de la nit caldrà posar les 3. 

 
Aquest any estrenarem la primavera amb la V a. Edició de la Cop de Pedal d’Avià, que se celebrarà el 25 de març de 2012.
Ja serà la cinquena edició d’una pedalada que vàrem començar una colla d’amics, per voler mostrar i fer conèixer els paratges i racons per on pedalem tot l’any i, com cada any, encara hem trobat algun corriol nou que us farà gaudir.
Tornem a preparar dos circuits, per a diferents nivells, amb sortida i arribada a l’antic camp de futbol d’Avià
El primer forma part del circuit de Gran Fons Btt 2012, amb un nivell alt i un recorregut amb força desnivell, d'aproximadament 53 km, que no deixaran indiferent a ningú.
El segon circuit de 28 km, apte per a tothom que estigui avessat a pedalar una mica, discorrerà per la part baixa del nostre municipi on podreu descobrir camins i corriols.
Es donarà esmorzar a tots els participants, i una samarreta tècnica dissenyada específicament per a Cop de Pedal, servei de dutxes, renta bicis, i sorteig de material ciclista i productes de la terra.
Per segon any, farem la Mini Cop de Pedal, en un circuit marcat a l’antic camp de futbol d’Avià, on els petits podran participar  en les diferents curses per edats. Així, també donem la oportunitat als futurs corredors a gaudir d’un matí de btt.
Es disposarà d’un gran inflable per tal que els xics, entre pedalada i pedalada puguin jugar una estona. Esmorzar per a tothom, medalla i record de la Mini Cop de Pedal.
Els preus s’han ajustat al màxim, per tal que tothom pugui vindre a Avià i passar un bon dia de btt.

1 comentari:

bicialmuerzo ha dit...

Com no, Els Bicialmuerzos hi seran a la V cursa Cop de Pedal. Una abraçada amics.