dilluns, 16 de maig de 2011

TERRA DE REMENCES 8-5-2011

10 components del Club vam decidir de fer la ruta cicloturista Terra de Remences. Tot comença el dissabte després d'instal.lar-nos a l'Hostal, motorhome, furgo... Recollim els dorsals a la tarda, fem ruta turística per Olot buscant un pneumàtic pel senyor Presiedent i seguidament a fer un bon sopar a una pizzeria. Preparem les bicis per l'endemà i a dormir, que ja s'ha fet tard...
A les 8 toca sortida de més de 3000 bicicletes. Després de la sortida fins a la Vall de Bianya es pot dir que ens porta, a continuació toca pujar a Capsacosta i baixada ràpida cap a Sant Joan de les Abadesses, Ripoll.
Enfilem una pujada suau cap a Coll de Cannes i baixada encara més ràpida cap a Olot. Després de planejar una mica, alguns (els que fem la ruta de 95Km), arribem al punt final de la ruta amb uns bons temps.
La resta de components segueixen la dura pujada cap a Coll de Bracons, baixada ràpida cap a Torelló, Manlleu i toca enfilar l'últim Port i després d'una altra forta baixada a Sant Esteve d'en Bas, acabem aquesta magnífica ruta cicloturista de 175 km. Molt bona organització i amb moltes ganes de tornar l'any vinent.
Una bona dutxa, recuperem forces i tornar a casa a descansar i a pensar en la pròxima sortida.