diumenge, 24 d’abril de 2011

ENTRENAMENT CARRETERA

Aprofitant un stage del nucli dur del club a la costa brava ¡¡¡¡  El Presi i el Secre,  jejejeje.

Hem fet una sortida per carretera, fent la ruta del 5 ports original, mes la sortida i tornada de Blanes.

Un total de 152 km, i 2250 m de desnivell positiu, per anar preparant Terra de Remences.

Sortida de Blanes, cap a Lloret i enfilar a Tossa, aqui ens trobem amb el Presi, i tots dos junts enfilem la baixada amb moll cap a Tossa, quina por ¡¡¡¡ fotre aquest revolts amb el terra mullat.

Enfilem direcció Sant Feliu de Guixols, fent la carretera de les 365 corbes, veient com s'aixeca el dia, girem a l'esquerra cap a Sant Grau, aquest cop no ens ha semblat tant dura la pujada, toca baixar cap a Llagostera, amb trams de carretera encara molla.

Omplim aigua i seguim cap al segon port Romanya de la Selva, que el passem de seguida i enfilem cap a Calonge a on parem a fer una pasta i una cocacola.

Un cop menjats enfilem el coll de la Ganga a molt bon ritme, i d'aquí baixem de nou cap a la Bisbal d'Empordà, per tornar a girar a l'esquerra i cap a Cruïlles, Sant Sadurni de l'Heura i enfilem el llarg port de Santa Pellaia, que es el quart, sinó comptem que hem pujat de Lloret a Tossa.

Ràpida baixada cap a Cassà de la Selva i d'aquí enfilem de nou a Llagostera, era el vent el tenim de cara i enfilem el penúltim port que es coronar i començar la baixada de nou cap a Tossa.

Parem a fer una cocacola, que ja ens falta sucre a manta. Tornem a enfilar la pujada i la baixada cap a Lloret i arribem de nou a Blanes.

Han sortir 152 km i mes de 2200 m de desnivell positiu en 6 hores justes.

Dutxa reparadora i ara toca el millor, fem una bona paella per recuperar forces.
Salut i pedals.