dimecres, 10 de novembre de 2010

DUATLO DE PUIG-REIG

foto de Fani V

Diumenge 7 de novembre, es celebrava la VIII edició del Duatló de Puig-Reig, dos corredors d’Avià Cop de Pedal, en Lluis i el Cesc, i han participat.

Un matí fred i mig enboirat donava la benvinguda als corredors, que s’anaven acostant a recollir els dorsals i preparar les bicis.  Fem temps parlant amb els companys i amics.

foto de Fani V

Anem deixant tot el material a la zona de transició, que es inmensa, amb suficient espai per les bicis i per poder fer las transicions sense problemes, anem a escalfar, juntament amb els companys del bikeberguedà.

A les 10 del matí ens situem sota l’arc de sortida, en Lluis a primera linea, per poder optar a les millors posicions i fer una bona cursa, en Cesc mes endarrera.

Encenen la traca i sortida a ritme brutal, els primers kilometres son quasibe plans o amb baixada i la gent surt molt forta, fem el tram dintre del poble i enfilem cap a Cal Ponç i a Cal Marçal a on ens espera la pujada cap a la bandera, que marca ja les primeres diferències, i els millors agafen ja distància, una baixada final tècnica i dreta i arribada a la zona de transició.

foto de Fani V

 En Lluis fa un primer parcial bastant bo, però no te un bon dia en el sector de la btt, perdent uns pocs minuts que l’allunyen de les primeres posicions. Solsament li queda fer la T2 i el tram de cursa a peu, avui te tota la família que l’anima en la zona de transició i això sempre ajuda i fa pujar la moral.

foto de Fani V

En Cesc surt mes fort del que li caldria i al tram de pujada es fa dur, no te bones sensacions i les cames ja li passen factura a la baixada, en el tram de bici es recupera i fa un bon sector. En l’últim sector l’acaba com pot, ja que ho ha cremat tot en la bici.

foto de Fani V

En resum.

Lluis posició final senior 27.
Cesc posició final senior 60.

Una cursa molt ben organitzada, molt bon ambient, amb un recorregut de btt que hi ha de tot, corriols, caminillus, pujades, baixades ... llàstima que no ens va tocar res del sorteig, però l’any vinent ho tornarem a intentar ¡¡¡¡.