diumenge, 17 d’octubre de 2010

CAL MARÇAL 17-10-2010

Avui uns quants Cop de Pedal biker's, hem anat a fer la pedalada de Cal Marçal.


fotos d'uns quants abans de sortir

 
Ja es tradició anar a fer la pedalada de Cal Marçal, a on cada any ens sorprenen amb trams nous, recorreguts durs, tècnics i entretinguts i com sempre un esplèndit esmorçar final.


Com no aquest any, no ha estat diferent, tres rutes per a gaudir de la comarca.


La ruta Raid de 46 km segons la organització, retallada una mica per problemes d'esllevissades en un tram, ha estat molt divertida, amb molts trams de corriols, i els trams finals amb un parells de descens impressionants, que ha calgut aplicar-si de valent.


La pedalada de 30 km ,també ha deixat satisfets als corredors, que NO s'han estalviat la part mes dura de la ruta llarga.


I una ruta de 5 km, per a les futures promeses del btt.


Ens hem repartit per tots els recorreguts, el mes petits de la colla i les mares, han fet la ruta de 5 km, per començar a fer cames.


Un altre grup han fet la de 30 km, entre ells un corredor molt jove ( felicitats Marc ) i la nostra promesa, que ha servit d'entrenament per les 2 h de resistència de btt d'Avià de la setmana que bè.


I uns altres han optat per la ruta Raid, per posar a prova l'entrenament de l'any ¡¡¡


En resum, tots satisfets, un bon esmorçar final, i retorn cap a casa, algun igual que havia vingut amb bici des d'Avià, i altres amb cotxe.


Una vegada mes, es pot comprovar que amb ganes i esforç, es pot organitzar una pedalada amb molta assistència, recorregut molt variat i divertit, bon ambient, regal de mallot, un bon esmorçar, a preu mes que correcte.


Felicitats a Cal Marçal ¡¡¡¡


Aprofitem per donar la benvinguda al nou membre del club, que també ha pedalat a Cal Marçal.


Quant tinguem el video editat el penjarem, alguna cosa es podrà salvar ¡¡¡¡


Salut i cop de pedal