diumenge, 11 de juliol de 2010

QUANT POC ES TORNA MOLT


Quant 929 m des nivell positiu en 80 km ,es converteixen en 1972 m desnivell positiu en 61 km ¡¡¡¡¡¡¡


Be, hi ha vegades que la informàtica passa males jugades, es va planejar una sortida a fer un tram de la Ruta de l’Ermità, es proposava 80 km, i sortia un desnivell + de 929 m.

La veritat ja semblava molt poc donada que la ruta ja son aproximadament 186 km i 8600 m de desnivell positiu.

Doncs, 4 intrèpids d’Avià Cop de Pedal, hem sortit a les 7:45 h de Coll de Merolla, ha estat una ruta al final de 61,32 km fins a la Pobla de Lillet i 1972,15 m de desnivell positiu.

Hem conegut un tram del Berguedà molt desconegut per nosaltres que ens ha sorprès gratament, tot i la duresa de la ruta, amb forts desnivells i pistes difícils de rodar.

Hem esmorçat a Sant Jaume de Frontanyà un entrepà que diuem a sobre, d’aquí direcció al refugi d’Ardericó, a on hem fet saltar una gerra de Clara impressionant, d’aquí cap al Roc de la Luna i cap a Sant Julià de Cerdanyola a dinar al bar de la piscina.

Amb la panxa plena i un sol de justícia enfilem cap a Falgars, la pujada al Coll de Jou ha estat infernal a les 14:00 h fotia un sol que fregia fins i tot les pedres, de Falgars, ràpid cap a La Pobla de Lillet, perquè ara es la pluja que s’acosta.

Ens ha donat temps d’arribar i posar les bicis als cotxes que s’ha posat a ploure.

En resum:

Ruta molt maca, però també molt dura, hi ha trams de pista amb molta pedra que son lentes de rodar, i es un constant puja baixa, que et va desfent poc a poc, creiem que per fer tota la ruta millor 3 dies que no solsament 2 que pot ser molt dur.

Ara uns quants ja “ estem apunt “ per anar a fer la Pedals d’Occitània i la Pedals de Foc, la pròxima setmana.

FOTOS