diumenge, 10 de gener de 2010

Sortida a visitar la Lleona

Avui, hem fet una bona sortida, que es pot dividir amb un abans i un desprès d’esmorçar.

Sortim com sempre a les 8 de Cal tauler, tenim un company nou.

Sortim direcció les Roques de Codina, per treure’ns el fred, pujadeta només començar, corriol i direcció Moli de Casancots, agafem la variant per pujar al Mas, d’allà cap a l’Esglèsia de l’Espunyola, tot esta molt glaçat i no hi ha cap problema de fang i bassals.

Agafem cap als 4 vents i a cal Piu, que avui no hi ha fang, d’aquí una mica d’asfalt i agafem el camí direcció Cal Gotlla, farem la variant de l’Endurada per la drecera directa cap a baix, avui el rodar es ràpid i cruixent, sortim al Forn de Reixacs, anem a cal Majoral, i d’aquí a sortir per la pista a la betzinera de la Mare de Deu del Bosc, aquí girem a la dreta cap a la Mare de Deu dels Torrents i a Sant Martí de Correà, ara com que estem fent tard, tirem per carretera fins al trencant de Serracanya i amunt.

Que explicarem de l’esmorçar, pa torrat a dojo, botifarres, cansalada, costella, pollastre, embotit, i foie d’ànec amb caramel, porrons de vi, cafès.

Una visita a la Lleona, i ara com tornarem ? si el sherpa ha marxat abans que tenia que ser d’hora a casa.

Be tirarem de GPS i dels speudo-sherpes de reserva ¡¡¡ ???..

En resum que per anar a sortir a Montmajor, menys escalada hem fet una mica de tot.

D’aquí direcció a Montclar, la cosa es comença a complicar perquè s’està desglaçant tot i el fang comença a treure el nas.

Ens sembla que si pugem cap al Verdaguer, serà el lloc a on trobarem menys fang, perquè serà glaçat ¡¡¡ JAJAJA.

Està tot desglaçat i el fang ens devora, la pujada es fa dura i arribant a dalt portem les bicis que no roden, toca fer una mica de neteja als canvis per poder acabar d’arribar, a Can Codina, agafem la carretera cap a l’Espunyola i Avià falta gent.


En resum. Sortida de 49,50 km, amb un desnivell positiu de +1.080 m.Hem aconseguit que l’Scoti toqui una “mica” el fang, i hem fet un bon fitxatge.


Salut i cop de pedal.

2 comentaris:

JAI ha dit...

Cada vegada aneu a més, quins records Serracanya, els bicialmuerzos mai hem anat en bici. Un repte més per nosaltres. Una abraçada companys. Nosaltres ja sabeu, fem honor al poble, com sempre.

cesc ha dit...

Doncs nosaltres varem comentar, que disfrutarieu esmorçant allà, però ja veig que ho coneixeu.

Salutacions