diumenge, 13 de desembre de 2009

CRONICA SORTIDA SOCIAL VIA VERDA TERRA ALTA -desembre 2009-

Crònica de la Sortida Social d’Avià Cop de Pedal a la via Verda de la Terra Alta, els dies 5 i 6 de desembre de 2009
Be, desprès de rebre mes de 100.000 cròniques de la sortida social, us pengem un resum.Video de la Sortida

Sortida de la plaça de l’Ateneu sobre les 9:45 h, en una caravana de 5 vehicles, direcció cap a Prat de Compte a la Terra Alta.
Parada tècnica a mig camí, a estirar les cames, menjar alguna cosa i buidar dipòsits.

Enfilem direcció a Gandesa i d’allà cap a Prat de Compte, arribem a les 13:30 h aproximadament a l’alberg de Ca la Jepa, ens instal•lem a les habitacions; una per les mares i els nens/es, una altre pels pares i una pel Xavi i l’Ester.

Baixem a dinar, mengem i riem, o riem i mengem, depèn de com es miri, fem un espléndit cafè i fem estona per l’alberg, fins agafar els cotxes i anem a Pinell de Brai a fer una visita guiada a la Catedral del Ví.

Arribem a Pinell, donem una volta pel poble i anem a fer la visita a la Catedral del Ví, en acabar fem degustació dels seus productes, comprem alguna cosa i tornem cap a Prat de Compte.


Mentre la canalla juguen a jocs de taula, uns mirem la projecció de la Transpirinaica, i altres van a “inspeccionar” el poble.

A les 21:00 h, toca riure, vull dir toca sopar, ara ja no estem sol al menjador però l’ambient nostra no decau, ens posen el Barça-Madrid a la tele, però sense volum ¡¡¡

Uns van a dormir i els altres anem al bar del poble a veure la segona part del Futbol, de tornada una mica de gresca a càrrec del tiet i els seus esbirros, per donar mes ambient a l’alberg i fer amics ¡¡¡

Ens llevem a les 8:00 h, i ens preparem, un cop equipats baixem a esmorçar, preparem les bicis, l’avituallament i enfilem cap a l’antiga l’estació de tren de Prat de Compte, una forta baixada amb molt de fred provoca que la canalla quedin migs glaçats i tenim un petit ensurt amb el Gerard, per sort no passa d’un gran ensurt i d’un “xixon”, acabem d’arribar a baix.


Enfilem per la via verda, direcció Horta de Sant Joan, anem creuant túnels i ponts, que ens van fer guanyar kms, anem tots junts amenitzats pel Tiet i el seu radiocasset, passem per Bot i amunt, algun dels túnels son realment foscos, però tots portem mes o menys llum i es van fent sense masses problemes.


Alguna caiguda dintre d’un túnel però sense conseqüències. Sempre es en lleugera pujada cosa que van notan els mes xics que els costa una mica.

Arribem a l’antiga l’estació de Horta de Sant Joan, aquí parem i fem un piscolabis, portem patates, ametlles, refrescos ..., i música per amenitzar la festa.


La gent que estan per allà flipen amb la colla de gent que som i el tinglado que portem muntat.


Un cop ben tips i contents girem direcció avall, ara es baixada i això també o noten i molt els mes xics, que ara van que se les pelen, amb tot i això un parell de caigudes de les nenes però sense conseqüències greus.

Arribem a l’estació de Prat de Compte, resum portem 33 km de ruta, allà uns van a buscar la furgo i cotxes per pujar els xics i algunes fèmines, els altres enfilem cap amunt direcció el poble de Prat de Compte.

Sembla que ho tenim tot sincronitzat, son les 14:15 h, i hem quedat per dinar a les 15:00h, per tant tenim tems de dutxar-nos, preparar maletes, carreguem les bicis a la furgo i els cotxes i anem a dinar i com no riure, ara tornem a estar sols al menjador.

Dinar fer cafè, una mica de sobretaula, la foto de tota la colla i cap Avià falta gent.

Una sortida molt entretinguda, la canalla s’ho han passat de conya i els grans també ¡¡


hem visitat una catedral del ví, tothom a pedalat i hem passat dos dies molt divertits.

Us esperem a la pròxima SALUT i COP DE PEDAL.