dilluns, 16 de novembre de 2009

Crònica del Cap de setmana 14 i 15 de novembre.

Sortida Nocturna dissabte dia 14.

El nombrós equip de competició Nocturn, va trionfar en la sortida de dissabte a la nit realitzada a l’Ateneu.

Va començar amb el muntatge de taules, cadires ... i finalment fent foc i coent tot el que els va arribar a les mans, també es va menjar tot el que es va posar al plat.

Sopar distès a on es va preparar minuciosament la sortida de diumenge, amb nocturnitat alevosia i molta sangria, es va decidir anar a Busa, tothom molt valent a aquelles hores.

Sortida Diürna diumenge dia 15.


Trobada de 8 valents a cal Tauler, i com que ningú es volia posar en evidència cap a Busa falta gent.

Per tal de no arribar molt tard tirem un tram per carretera, i agafem la baixada cap a Sant Lleir, allà mengem una barreta agafem aigua i molt d’aire i cap amunt.

Pujada distreta i entretinguda, a velocitat moderada cap a munt, arribem a la Creu de Busa i d’allà anem a esmorçar de veritat a Cal Rial de Busa. Com que estem a règim, només mengem pa amb tomàquet, rostes de cansalada, butifarra, truita, un porronet de vi i tallat.

Enfilem direcció a Valielles, aquest cop per evitar per el puja i baixa del camí del Grau de Vilamala, fem una petita drecera, pel pas del Grau de Vilamala, que ens escurça el camí, un petit tram a peu i la resta una baixada amb molta pedra suelta fins a Vilamala, llavors ja en una pista molt rodadora i ràpida cap a Valielles i sortir a la Carretera de Sant Llorenç.


Pas del Grau de Vilamala

El temps se’ns tira a sobre i agafem la carretera i cap a Avià falta gent.

Resum.    fotos de la sortida

Sortida de 56, 3 km, un esmorçar com cal, i una ruta maca al sac.

P.D. Se una dreçera per pujar que estalvia molt camí, poso una foto.


El diu l'escala d'Orriols.


Oita ¡¡ allà baix hi ha St. Lleir.

Salut i cop de pedal.