diumenge, 21 de juny de 2009

GÒSOL-BERGA ACCIDENTADA
Doncs això avui hem anat tota una colla d'Avià Cop de Pedal a fer la Gòsol-Berga, amb moltes ganes i per ser l'últim test per uns quants que volen anar a fer la Transpirenaica.

Com sempre tots a la sortida a la plaça, els Cop de Pedal a les primeres posicions, per poder agafar un bon ritme, traca de sortida i som-hi.

Pujada cap al Coll de Gòsol, i comença la baixada amb un terreny molt dur i unes roderes marcades, que han fet desequilibrar un corredor i el Presi no l'ha pogut esquivar, resultat, clavicula trencada. Hem mobilitzat l'ambulància i l'han evaquat, tot plegat una hora i mitja mes o menys.

Ens hem quedat dos de la colla amb el Presi, i llavors a tocar remontar posicions i mirar que no ens atrapesin els que tanquen el circuit.

Una pedalada maca que ens ha portat cap a la vessant mes Oest, amb trams molt macos dintre del bosc i d'altres per pistes ara asfaltades ( una epidèmia que no sembla possible parar ). La baixada final pel tram de la vaga de les Nou Comes, espectacular en aquestes dates, i arribada al Camping, ara si toca fer un parell de Clares i enfilar amb les bicis cap a Avià.

Una pedalada molt interesant, que avui no ens porta un gust gaire agradable, el presi lesionat, cosa que l'hi impedirà poder estar aquest Juliol a la Transpirenaica.

ÀNIMS ¡¡ i a recuperar-se que els pirineus t'esperen. ¡¡¡


Agrair al Tresorer i al Pep, que ens han pujat les bicis i a nosaltres, i han ajudat a mobilizar l'ambulància pel Presi.

3 comentaris:

JAI ha dit...

Hola companys, ha sigut tot un plaer coneixer a cop de pedal, llastima en quines condicions. Però els de bicialmuerzo estem segur que el "presi" es recuperarà aviat. Això ho celebrarem per la nostra part, al bicialmuerzo, que esperem compartir amb vosaltres un dia d'aquests. Salut a tots.

JAUME ha dit...

hola,a la tercera foto surto just al darrera de vosaltres,amb el maillot de"BICIALMUERZO"jeje,la veritat es que les primeres baixades van ser perilloses,per la afluencia de gent i les roderes,vaig veure al vostre company accidentat,una llastima,pero segur que aviat estara recuperat,ANIMS!

cesc ha dit...

Hola Jaume, si recordo veure't amb el mallot de bicialmuerzo.
Així anem posant cares als noms que corren pels post.

Salut i pedals.